119 СОУ "Академик Михаил Арнаудов" с пречиствател DAIKIN MC55W от CleanAir

119 СОУ "Академик Михаил Арнаудов"  с пречиствател DAIKIN MC55W от CleanAir
10 януари 2021

    В името на една по-здравословна среда CleanAir осигури на родителското настоятелство от 119 СОУ "Академик Михаил Арнаудов" пречиствател DAIKIN MC55W.

 

    В естествения стремеж на родителите да осигурят максимално хигиенична и здравословна среда за своите деца по време на учебните занятия, те се спряха на сертифицирания срещу SARS-COV-2 уред на DAIKIN. Изключително тихата му работа, в комбинация с висока ефективност и занижени разходи за консумативи, го правят много подходящ за приложения в обществени сгради и помещения до 40 кв.м. Компактният дизайн улеснява разполагането му на възможно най-подходящото място без да се натрапва.

 

    Моделът е сертифициран от отдела за Биомедицински науки към Университет Токио и група научни изследователи от отдела за Микробиология към Университет Окаяма. За повече подробности може да прочетете тук.

 

    Пречиствателят може да закупите от тук.

21 април 2021
AAF AstroPure 2000: Нов въздухопречиствател за комерсиална употреба допълва портфолиото на Daikin за намаляване на потенциалните рискове от предаването на SARS-CoV-2

По време на корона пандемията се изисква повече от всякога от магазини, офиси, ресторанти, хотели, училища и болници да осигурят безопасна среда в затворени помещения.

прочети още
1 април 2021
AIRDOG вече е сертифициран като помощник в борбата срещу COVID-19!

Airdog X5 съвсем наскоро бе сертифициран за унищожаване на вируса на SARS-CoV-2 от катедрата о медицина на престижен Университет.

прочети още
27 ноември 2020
Пречиствателите на Daikin с Flash Streamer вече са сертифицирани срещу коронавирус SARS-CoV-2!

Патентът на Daikin - Flash Streamer доказано деактивира над 99,9% частиците на коронавирус SARS-CoV-2

прочети още